Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Snuza Go pelenkára csiptethető mobil légzésfigyelő dobozában

Snuza Go pelenkára csiptethető mobil légzésfigyelő dobozában
  • Snuza Go pelenkára csiptethető mobil légzésfigyelő dobozában
  • Snuza Go pelenkára csiptethető mobil légzésfigyelő dobozában
15 900 Ft
Használt, egy gazdás, hibátlan készülék!

Praktikus megoldás utazáshoz, nagyszülőhöz, utazóágyba, bárhova magaddal viheted!

A készülék a gyermek pelenkájára rögzíthető.

A gyermek légző-mozgását egy nagyon érzékeny szenzor párnácska a gyermek hasán érzékeli, és melynek 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez.

A SNUZA GO hypoallergén orvosi anyagokból készült
A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik,- pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben.

A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára, ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen,- a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével.
A készülék rendelkezik légzőmozgás-számláló funkcióval, melyet a szülő dönti el, hogy aktivál vagy sem. A légzőmozgás számláló számlálja a percenként érzékelt légző-mozgást, és amennyiben ez a szám percenként 8 alá csökken, úgy ebben az esetben jelzi a szülőnek. A riasztási idő lecsökkenthető 20mp-ről 18 vagy 15mp-re.

A SNUZA GO babafigyelő MEGNÖVELT RIASZTÁSI HANGERŐT alkalmaz, mellyel a szülő könnyebben meghallhatja a riasztást. A készülék riasztási hangereje úgy van kifejlesztve, hogy a készülék eredményesen használható legyen a szülő saját babaőrzőjével együtt, így babaőrzővel kombináltan a lakás, vagy ház bármely részén hallható a riasztás.

A fenti funkciót erősíti a készülék KATTOGÓ-HANG Funkciója, ami jelzi a szülőnek a megfelelő működést, illetve visszajelzést szolgáltat a gyermek légzéséről. A KATTOGÓ-HANG Funkció bébiőrzővel együtt használva még nagyobb biztonságot nyújt a szülőnek.


A készülék elem gyengeség esetén jelzi, ha az elemcsere szükségessé vált.

A készülék a nedvességek beszivárgása ellen védett, speciális tömítéssel rendelkezik, így a pelenkából történő esetleges „kiszivárgás” a készüléket nem veszélyezteti. A fenti védettség nem jelent vízállóságot, a készülék vízbe nem helyezhető.

A készülék bababiztos, fixen rögzített ki- és bekapcsoló rendszerrel rendelkezik, mely megakadályozza, hogy bármilyen kisméretű alkatrész ki- vagy leváljon a készülékről, és ezzel balesetveszélyes fulladásos helyzetet teremtsen. A bababiztos ki-bekapcsoló rendszert erősíti az is, hogy a kezelőgombok véletlenszerű megnyomásával a készülék nem kapcsolható ki. A készüléket csakis, és kizárólag a szülő vagy más felnőtt személy képes kikapcsolni, mivel ez egyidejű és hosszabb megnyomást igényel.

A készülék használhatósága rendkívül mobil és rugalmas, működési elvéből adódik, hogy a szülő bárhol és bármikor használhatja. A készülék nem használ külső áramot, vagy hálózatot, így működéséhez sem kell semminemű vezeték, vagy külső áramforrás.

FONTOS: mivel képes érzékelni környezetéből érkező összes mozgást, ezért nem ajánlatos használni a babával való együttalváskor, illetve akkor, ha a baba babakocsiban vagy autósülésben alszik.


A készülék 3 ledből álló Többszínű jelzőfényű visszajelzési rendszerrel rendelkezik, ahol a különböző színű fényjelzések segítik a szülőt tájékozódni a készülék állapotáról, illetve az észlelt mozgásokról, esetleges stimulációkról, vagy riasztásokról.
A készülék egy gazdás, szép állapotú.Az elem jó benne, működését teszteltük.
A saját biztonsága érdekében javasolt új elemet beszerezni.
  • Cikkszám
    snuzago2
Webáruház készítés