Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Snuza Go pelenkára csiptethető mobil légzésfigyelő dobozában

Snuza Go pelenkára csiptethető mobil légzésfigyelő dobozában
15 900 Ft
Használt, egy gazdás, hibátlan készülék!

Praktikus megoldás utazáshoz, nagyszülőhöz, utazóágyba, bárhova magaddal viheted!

A készülék a gyermek pelenkájára rögzíthető.

A gyermek légző-mozgását egy nagyon érzékeny szenzor párnácska a gyermek hasán érzékeli, és melynek 20mp-es kimaradása után hangos figyelmeztetéssel jelez.

A SNUZA GO hypoallergén orvosi anyagokból készült
A készülék formáját tekintve ergonomikus kialakítással rendelkezik,- pont azért, hogy a gyermeket ne zavarja alvás közben.

A pelenkára felhelyezett készülék nem kelt nagyobb zavaró hatást, mint egy gomb a ruházaton. A készülék érzékelő-fejét speciálisan hajlítottra tervezték, hogy ez még jobban rásimuljon a gyermek pocakjára, ezzel az érzékelés még tökéletesebb legyen,- a fenti ergonomikus kialakítás miatt a készülék nem veszíti el a kontaktust a baba bőrével.
A készülék rendelkezik légzőmozgás-számláló funkcióval, melyet a szülő dönti el, hogy aktivál vagy sem. A légzőmozgás számláló számlálja a percenként érzékelt légző-mozgást, és amennyiben ez a szám percenként 8 alá csökken, úgy ebben az esetben jelzi a szülőnek. A riasztási idő lecsökkenthető 20mp-ről 18 vagy 15mp-re.

A SNUZA GO babafigyelő MEGNÖVELT RIASZTÁSI HANGERŐT alkalmaz, mellyel a szülő könnyebben meghallhatja a riasztást. A készülék riasztási hangereje úgy van kifejlesztve, hogy a készülék eredményesen használható legyen a szülő saját babaőrzőjével együtt, így babaőrzővel kombináltan a lakás, vagy ház bármely részén hallható a riasztás.

A fenti funkciót erősíti a készülék KATTOGÓ-HANG Funkciója, ami jelzi a szülőnek a megfelelő működést, illetve visszajelzést szolgáltat a gyermek légzéséről. A KATTOGÓ-HANG Funkció bébiőrzővel együtt használva még nagyobb biztonságot nyújt a szülőnek.


A készülék elem gyengeség esetén jelzi, ha az elemcsere szükségessé vált.

A készülék a nedvességek beszivárgása ellen védett, speciális tömítéssel rendelkezik, így a pelenkából történő esetleges „kiszivárgás” a készüléket nem veszélyezteti. A fenti védettség nem jelent vízállóságot, a készülék vízbe nem helyezhető.

A készülék bababiztos, fixen rögzített ki- és bekapcsoló rendszerrel rendelkezik, mely megakadályozza, hogy bármilyen kisméretű alkatrész ki- vagy leváljon a készülékről, és ezzel balesetveszélyes fulladásos helyzetet teremtsen. A bababiztos ki-bekapcsoló rendszert erősíti az is, hogy a kezelőgombok véletlenszerű megnyomásával a készülék nem kapcsolható ki. A készüléket csakis, és kizárólag a szülő vagy más felnőtt személy képes kikapcsolni, mivel ez egyidejű és hosszabb megnyomást igényel.

A készülék használhatósága rendkívül mobil és rugalmas, működési elvéből adódik, hogy a szülő bárhol és bármikor használhatja. A készülék nem használ külső áramot, vagy hálózatot, így működéséhez sem kell semminemű vezeték, vagy külső áramforrás.

FONTOS: mivel képes érzékelni környezetéből érkező összes mozgást, ezért nem ajánlatos használni a babával való együttalváskor, illetve akkor, ha a baba babakocsiban vagy autósülésben alszik.


A készülék 3 ledből álló Többszínű jelzőfényű visszajelzési rendszerrel rendelkezik, ahol a különböző színű fényjelzések segítik a szülőt tájékozódni a készülék állapotáról, illetve az észlelt mozgásokról, esetleges stimulációkról, vagy riasztásokról.
A készülék egy gazdás, szép állapotú.Az elem jó benne, működését teszteltük.
A saját biztonsága érdekében javasolt új elemet beszerezni.
  • Cikkszám
    snuzago2
Webáruház készítés